Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fliseministeren.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2254
Fliser til Badeværelset i Aarhus | Få et Nyt Badeværelse
fliser til badeværelse

Bor du i Aarhus og mangler du fliser og klinker til badeværelset?

Vi har hos Fliseministeren megen erfaring og gode resultater at vise, når det kommer til gulvlægning af fliser og klinker til badeværelset. Vi tager imod alle opgaver store som små og rykker gerne ud til både private hjem og virksomheder. Skal dit badeværelse have nyt gulv, og har du overvejet at gøre brug af klinker eller fliser så giv os endelig et kald på tlf: 22311760 – så vejleder vi dig omkring hvilke fliser der passer bedst til dit badeværelse og hjælper dig med komme nogle skridt nærmere mod færdiggørelsen af projektet gennem en hyggelig og uforpligtende snak.


Vi renoverer dit badeværelse eller bygger et nyt til dig

Nok er flisearbejde vores speciale, men skal dit badeværelse ombygges eller fuldt ud renoveres, kan vi også her byde ind med vores hjælp. Fliseministeren har igennem tiden stået for projektstyring og planlægning af både nybyg og ombygning hvad angår badeværelser, og har gjort det rigtigt første gang, alle gangene. Vi sørger for at fliserne til badeværelsesgulvet står skarpt, alt imens vores nøje udvalgte samarbejdspartnere sørger for resten, uanset om det er VVS-folk, elektrikere, malere eller tømrere der skal bruges til at færdiggøre projektet, og gøre dig glad og tilfreds. Vi rykker ud til alle i Aarhus og omegn, der kan bruge vores hjælp.

 

Vi giver dig vejledning og inspiration til dit nye badeværelse

Omend det så er fliser og klinker til badeværelset, gulvlægning til badeværelset eller murerarbejde når badeværelset skal renoveres, så er vi klar til opgaven fra start til slut. Vi har base i Aarhus, og kører hjertens gerne ud til vores kunder i Aarhus og Aarhus omegn for at hjælpe dit projekt i gang, og gøre det færdigt. Skal du blot bruge vejledning, til hvordan dit badeværelse skal renoveres eller bygges, så hold dig ikke tilbage med at give os et kald – vi deler ud af vores erfaring, og giver dig råd omkring alt lige fra fliser og klinker til isolering og gulvvarme til badeværelset. Mangler du for den sags skyld også hjælp, til at finde ud af hvor det ville være smartest at placere toilet og badefaciliteter, kan du med fordel også ringe til os. Mangler du inspiration til dit badeværelse, har vi billeder i massevis af fuldendte badeværelsesprojekter, du kan kigge nærmere på her på hjemmesiden.

Stik os et opkald på nummeret: 22311760, så tager vi en hyggelig snak og finder frem til et uforpligtende tilbud sammen.

Læs mere om vores arbejde og anbefalinger på Håndværker.dk

© Copyright 2015 - Fliseministeren