Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fliseministeren.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2254
Renovering af Køkken i Aarhus | Fliser & Klinker til Køkkenet

Vil du have nybygget køkken, en køkkenrenovering eller nye fliser til køkkenet?

Når det køkken du efterhånden har haft længe, står og trænger til en renovering, eller blot en opgradering, kan et meget fornuftigt næste træk være, at kontakte nogen der har kompetencen på, køkkenrenoveringer. Du har nogle idéer til hvordan forvandlingen skal foregå, måske endda drømme om det. Og den sikreste måde at imødekomme disse, er ved at tage kontakt til erfarne og faglærte personer. Fliseministeren har projektstyret og planlagt adskillige indendørs renoveringer gennem tiden heriblandt køkkenrenoveringer, og vi kan, takket været vores kompetente samarbejdspartnere, med ro i stemmen sige, at vi har det, der skal til for at få opfyldt dine ønsker på bedst mulig vis.


Fliser og klinker til køkkener i Aarhus – Vi gulvlægger gerne

Sommetider er det ikke strengt nødvendigt at rive det gamle køkken ned og lave et nyt. Det kan jo sagtens ske, at køkkenet ender med at se ud som nyt ved bare at udskifte visse dele af det. Vores speciale er fliser, klinker og flisearbejde. Er køkkengulvet dét element der skal udskiftes, stiller vi os med glæde til rådighed for dig. Skal der mere til end dét, så ring endelig til os alligevel – så undersøger vi sammen med dig, hvordan det potentielt kan udføres, og finder frem til et passende og uforpligtende tilbud til dig.

 

Skal du have bygget et nyt køkken, renoveret dit gamle eller blot lagt nyt køkkengulv, så står Fliseministeren klar ved telefonen til at give dig gode råd, og ikke mindst til at rykke ud til dig i Aarhus og Aarhus omegn, når du har brug for at køkkendrømmen skal realiseres.
Ring til os på tlf: 22311760, og lad os sammen blive klogere på, hvordan vi gør dit køkken så godt som nyt.
Læs mere om vores arbejde og anbefalinger på Håndværker.dk

© Copyright 2015 - Fliseministeren