mosaik til badeværelsen

Bor du i Aarhus omegn og skal der lægges mosaik fliser i dit køkken eller badeværelse?

Hos Fliseministeren specialiserer vi os i alle former for flisearbejde, og stræber efter at blive de bedste på markedet. Lægning af mosaikfliser til dit køkken eller badeværelse er absolut ingen undtagelse. Med mosaik får du mulighed for at skabe dit helt eget unikke udtryk på badeværelset og i køkkenet. Det er derfor vigtigt, at dem som lægger mosaikfliserne for dig lytter godt efter, når du forklarer, hvordan det skal gøres. Fliseministeren tager dine behov og ønsker i højeste betragtning, og byder gerne ind med egne erfaringer og idéer under hele processen, for at du kan få det bedst mulige resultat. Vi kalder ikke et projekt for færdigt, før arbejdet er godkendt, og du er tilfreds.


Mulighederne er blevet mange med italienske fliser

I løbet af de seneste par år er mulighederne med mosaik blevet mange, da mosaiksten nu kan fås i et væld af forskellige genrer. Man kan nu vælge og vrage imellem det rene glasmosaik og skarpe farver til det mere klassiske og rustikke mosaik, hvor det italienske design fremstår på tydelig vis. Derudover er italienske fliser og klinker med til at skabe et holdbart og slidstærkt gulv. Små fliser såsom mosaikfliser er generelt særligt velegnede til badeværelsesgulvet i de våde områder, hvor bruseren befinder sig, grundet den skridsikre effekt der opnås af de mange tætte fuger. Skal du have gulvvarme på badeværelset, er mosaikfliser også et fordelagtigt valg. Ved brug af mosaik bliver det muligt at sætte noget unikt og personligt sammen uden at gå på kompromis med funktionaliteterne. Og det er derfor, at mosaik i den grad er blevet eftertragtet.


Køb mosaik fliser i Aarhus hos Fliseministeren

Står du og mangler mosaik fliser til dit nye badeværelse eller køkken, kan du trygt kontakte os – Vi har et nært samarbejde med Flisegalleriet Hesseldahl, som har et kæmpemæssigt udvalg af italienske fliser i forskellige størrelser og genrer. Vi bruger kun materialer af top kvalitet, og det er vores samarbejde med Hesseldahl et eksempel på. Fliseministeren har base i det centrale Aarhus, og rykker med glæde ud til alle der har brug for hjælp til mosaik i Aarhus og omegn.

 

Mangler du inspiration og vejledning til valg af mosaik til dit badeværelse eller køkken, så tøv ikke med at kontakte os på tlf: 22311760, så tager vi en hyggelig snak og skræddersyer et uforpligtende tilbud til dig.

Læs mere om vores arbejde og anbefalinger på Håndværker.dk

© Copyright 2015 - Fliseministeren