Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fliseministeren.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2254
Murer i Aarhus | Murerarbejde & Renoveringer Østjylland
jakob.schmidt murerarbejde renovering flisearbejde

Projektstyring og planlægning af mureropgaver og renoveringer

Nok specialiserer vi os i flisearbejde, men fuldentrepriser gør vi også i. Du kan derfor trygt overlade de større projekter til Fliseministeren. Vi har projektstyret mange gange før, når det kommer til murerarbejde og renoveringer. Og vi har et netværk af kompetente samarbejdspartnere indenfor alt, hvad der er brug for, omend det så er elektrikere, tømrere, VVS’ere eller malere.


Traditionelt murerarbejde med stabile resultater

Står du og mangler nogen til at håndtere de mere traditionelle mureropgaver, da kontakt os meget gerne. Vi garanterer dig gode resultater, og kalder ikke et projekt for færdigt før du har udtrykt din tilfredsstillelse og arbejdet er godkendt. Vi tager glædeligt imod små og store opgaver til både private hjem og erhvervsbygninger.

Følgende er en liste af nogle af de mureropgaver, vi har erfaring med:

– Totalrenovering af badeværelser og køkkener

– Mosaik, klinker og fliser

– Trapper

– Nybyg og renoveringer

– Omfugning og udendørs reparationsarbejde


Vi rykker ud til alle i Aarhus omegn og Østjylland

Vores firma er beliggende i Aarhus, så står du og mangler murerarbejde, projektstyring eller hjælp til en renovering, og bor du i Aarhus, Aarhus omegn eller Østjylland, rykker vi hjertens gerne ud til dig og løser opgaven med et smil.

 

Mangler du inspiration og vejledning til dit næste projekt, kan du roligt give os et kald på tlf: 22311760, så snakker vi om det på hyggelig vis og kommer frem til at uforpligtende tilbud sammen.

Læs mere om vores arbejde og anbefalinger på Håndværker.dk

© Copyright 2015 - Fliseministeren